<

Маріуполь готують до приєднання до рф у складі «ДНР»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:03 | 13.05.2022 / Новини / /
Перегляди
428
/ 1 коментар

Російські загарбники готуються до проведення так званого «референдуму» щодо приєднання Маріуполя у складі «ДНР» до російської федерації. Можливою датою проведення «референдуму» є 15-те травня.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, посилаючись на місцеві ЗМІ та самопроголошеного «мера», інформує ТСН.

«За всіма ознаками окупанти мають намір прямої інтеграції Маріуполя в росію (разом з «ДНР»). Надходить інформація про намір організації та проведення референдуму в Маріуполі до приєднання до росії. Так, вчора сайт Маріуполя 0629.com.ua назвав дату 15 травня. Ми також неодноразово отримували свідчення від джерел, що самоназваний мер називає саме цю дату. Не можемо ані підтвердити, ані спростувати – продовжуємо відслідковувати та фіксувати», – написав Андрющенко.

За його словами, перший крок – перехід на російський код мобільного зв’язку. Він зазначив, що тепер в «ДНР» мають зайти російські банки та заклади вищої освіти. Щодо закладів вищої освіти буде визначено росією окремий перелік інститутів, які не тільки будуть здійснювати зарахування дітей з окупованих територій, а й безпосередньо працювати на території області. 

Він також підкреслив, що в місцевих школах вже підписують зошити «Маріуполь. Ростовська область».




один коментар
  1. Як подивитися на карту захопленої фашиками нашої території то складається враження що ой далеко не тільки Марік хочуть приєднати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа