<

Малювали ілюстрації під час читання: у парку Володимира відбулася зустріч з відомим дитячим письменником

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 5.07.2022 / Новини / , /
Перегляди
207
/ Коментарі відсутні

1-го липня у володимирському парку на Риловиці відбулась творча зустріч із українським журналістом та дитячим письменником Сергієм Товстенком.

Письменник народився проживав і працював у Києві. Однак з початком повномасштабного російського вторгнення тимчасово переїхав із сім’єю у Володимир. Місто йому сподобалось, хоч воно невелике, але досить затишне і зі своєю давньою історією, має свій колорит, зазначив Сергій Товстенко. Він зізнався, що працює над наступним твором, події якого, можливо відбуватимуться у Володимирі.

Під час зустрічі, яка проходила в оновленому сучасному парку на річці Риловиця, автор читав дітлахам і дорослим, які прийшли послухати, свої твори. Разом із ним захід відвідала і його дружина В цей час малеча, фантазувала і намагалася намалювати ілюстрації. Матеріали для цього їм представили власники місцевої арт-студії «Фіглі-міглі» Тетяна Токарєва та Ольга Гудим, які були одними з організаторів заходу. Також організаторами зустрічі з письменником була міська бібліотека для дорослих на чолі з в.о. завідувачкою Світланою Музичук та міська рада, яку представляв заступник міського голови Андрій Гудим.

Після творчого дружнього вечора всі охочі могли придбати захоплюючі та цікаві книги Сергія Товстенка “Ремонт летючих чудес” та “Свинка, яка плакала в небо” з автографом автора та зробити фото на згадку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця