<

Майже півтори тисячі демобілізованих волинян повернулися додому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 12.05.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Майже 1,5 тисячі демобілізованих волинян уже з травня – вдома. У волинському обласному комісаріаті інформують про те, що всі військовослужбовці, які були призвані до лав ЗСУ в рамках 4 хвилі мобілізації і підлягали демобілізації, згідно указу президента, були звільнені в запас до кінця квітня.

Про це у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини повідомив заступник обласного комісара Ігор Підлісний.

Так, в рамках 4 хвилі мобілізації до лав Збройних Сил України призвали 1,5 тисячі волинян. Всі, хто підлягав звільненню в запас, згідно з відповідним указом головнокомандувача уже повернулися додому. Зі слів Ігоря Підлісного, демобілізація на Волині відбулася вчасно, і до кінця квітня усі згадані військовослужбовці пройшли необхідні процедури.

Не звільнені в запас лише військовослужбовці, які вирішили продовжити службу за контрактом, які перебувають на лікуванні (до виписки з лікувального закладу), які перебувають в полоні або зникли безвісти.

Ігор Підлісний додав: ані зниклих, ані полонених серед мобілізованих 4 хвилі на Волині – немає. Чого не скажеш про інші хвилі: близько 20 волинських військових досі вважаються зниклими безвісти і їхня доля невідома, а у полоні досі залишається мешканець Старовижівського району Володимир Гізун.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер