<

Майже 400 посадовців з Волині призвели до втрат понад 14 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 8.02.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Фахівці Держфінінспекції у Волинській області протягом 2014 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 14,1 мільйонів гривень.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 128 управлінських рішень, – пишуть у прес-службі відомства.

За матеріалами ревізій, а також за результатами участі працівників інспекції як залучених спеціалістів у перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 33 досудові розслідування.

До суду пред’явлено більш як 50 позовів щодо відшкодування втрат ресурсів на загальну суму 12,1 млн грн. Із них 37 позовів на суму понад 6 млн грн уже задоволено.

У 118 випадках до установ, що порушили бюджетну дисципліну, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань і зменшення бюджетних призначень.

За недотримання законодавства 391 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, 50 – до дисциплінарної. Із займаних посад звільнено 6 осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця