<

Ми маємо закривати нерентабельні шахти і надавати їм систему адаптації, – Ігор Насалик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 13.05.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Про це заявив Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, відповідаючи на запитання народних депутатів під час Години запитань до Уряду, яка відбулася 13-го травня у Верховній Раді України.

Ігор Насалик повідомив, що через 12 годин після свого призначення зустрівся з головами профспілок державних вугільних підприємств і провів з ними тривалу розмову. «Ми сконцентрували фінансовий ресурс та закрили заборгованість із заробітної плати майже за 2 місяці», – наголосив Міністр.

Також він звернувся до народних депутатів України з проханням внести зміни до бюджету для фінансування галузі. «Я чекаю допомоги від Верховної Ради України, зокрема змін, де будуть закладені кошти на реструктуризацію наших шахт. Нарешті ми повинні прийти до того, щоб закривати нерентабельні шахти і давати їм систему адаптації – людям для іншої роботи», – заявив у парламенті Ігор Насалик.

Міністр звернув увагу на важливість державної підтримки для реструктуризації нерентабельних шахт. «Я хочу, щоб усе-таки дали підтримку державним шахтам, і я переконаний, що спільно з підтримкою Міністерства та Уряду, і вашою підтримкою ми знімемо проблему заборгованості із заробітної плати шахтарям та забезпечимо державу необхідним вугіллям, яке є на сьогодні стратегічною сировиною, в тому числі і для національної безпеки», – зазначив голова Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.




один коментар
  1. Правильно давай все будемо закривати а вугілля будемо купувати в інших країнах навіщо купувати в інших країнах якщо воно є в нас на україні просто треба виділити гроші щоб було чим працювати хай краще себе звільнить ніж буде закривати наші шахти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа