<

Любомльський суд припиняє роботу через брак суддів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:32 | 27.07.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Любомльський райсуд на Волині на два тижні не працюватиме, оскільки не вистачатиме суддів.

Про це розповіли у прес-службі суду.

У зв’язку з вибуттям голови суду Степана Чишія у відпустку та відрядження в Київ для проходження кваліфікаційного оцінювання Любомльський районний суд з 30 липня до 12 серпня не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.

За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними. У двох суддів суду повноваження припинені у зв’язку з закінченням п’ятирічного строку. На сьогодні в суді здійснює правосуддя лише один суддя – Степан Чишій.

Канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв’язку з відсутністю суддів.

За цих обставин цивільні та адміністративні справи будуть зберігатися у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення згідно з чинним законодавством будуть направлятися до апеляційного суду Волинської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа