<

Литва вслід за Польщою ввела надзвичайний стан через мігрантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 9.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
627
/ коментарів 8

Литовський уряд 9-го листопада схвалив пропозицію Міністерства внутрішніх справ про запровадження надзвичайного стану у районах біля кордону з Білоруссю. Втім, остаточне рішення – за Сеймом.

Засідання уряду, на якому обговорили введення надзвичайного стану на литовсько-білоруському кордоні, відбулося зранку. Раніше було запроваджено посилений режим охорони кордону, – пише 24 канал.

Надзвичайний стан хочуть запровадити з 10 листопада – починаючи з 00:00 й терміном на місяць. Він діятиме на всій ділянці литовсько-білоруського кордону й углиб країни на 5 кілометрів від нього. Крім цього – у пунктах реєстрації й місцях розселення мігрантів у містах Вілюнюс, Кібартай, Рукла, Медінінкай, Пабраде, а також за 200 метрів навколо них.

Поки він діятиме, мігрантів та розселених позбавляють права на листування, телефонні розмови й використання інших засобів зв’язку та отримання інформації. Виняток – випадки звернень до державних відомств та установ.

Зауважимо, що під час режиму надзичайного стану дозволено використовувати кошти з державного резерву. Їх можна спрямовувати на усунення загрози громадському спокою через наплив мігрантів.

Нагадаємо, 8 листопада до кордону між Польщею та Білоруссю вирушили кілька сотень мігрантів. Варшава назвала такі дії найбільшою спробою насильницького проникнення.

Згодом Польща оголосила про бойову готовність на кордоні з Білоруссю. За словами міністра оборони країни, на чергування вийшли понад 12 тисяч солдатів.




коментарів: 8
      • Усер, стая шакалів може розірвали лева, але при тому вони залишаться шакалами, а лев – левом !

      • і як виявилось, шакали були ще й без мозгу, бо знищивши Каддафі вони знищили того, хто рятував еуропу від мігрантів. А чого ти такий радісний, Усер ?

      • Я думаю що це ху..ло так грається в геополітику, а лука то лише пішак в цій грі.

  1. Свято место пусто не бывает. Не хоче Європа приймати українців – прийме мігрантів з азії, з мусульманського світу. І то прийме стільки, скільки треба буде азіатам і африканцям. А результат незабариться: плодяться чорняві як кролі з десятикратною геометричною прогресією. Жаль, що євросоюз незабаром перетвориться в афро-азіатосоюз, де корінних європейців можна буде знайти хіба що в резерваціях.

  2. алаху-акбари шось геть не виглядають сумними чи змореними.
    Ше Європа наплачеться!

  3. Роздайте чорній нечисті презервативи та інструкцію як ними користуватися!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок