<

Листоноші Волині скаржаться на свавілля керівництва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 20.04.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Працівники “Укрпошти” у Волинській області повідомляють про тотальне свавілля з боку керівництва філії та повну бездіяльність профспілок у частині захисту їх прав. Своє звернення вони скерували на адресу першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика.

Працівники “Укрпошти” у Волинській області просять втручання обласної влади на тлі повної бездіяльності профспілкових органів.

У зверненні міститься інформація про низку порушень з боку керівництва волинської філії. Про це пише сайт «Ні корупції».

Справа в тім, що волинська дирекція «Укрпошти» змушує листонош виконувати плани по передплаті газет за власний рахунок і не дбає про належні умови правці.

Керівництвом поштових відділень на листонош постійно чиниться тиск щодо виконання поставлених планів з реалізації обсягів продажу та передплати волинських газет, а також супутніх товарів, ціни яких значно вищі, ніж у магазинах, тому і не користуються попитом серед населення.

За невиконання цих планів керівництво погрожує звільненням.

Листоноші також мають виписати на себе по п’ять чи шість примірників газет. Це потрібно для того, щоб відділення виконувало план, який йому ставить обласна дирекція.

Типовий місячний план для листонош виглядає так: реалізувати супутній товар на 2000 гривень разом з марками, заманити клієнтів у «Фідобанк», продати газет на 750 гривень. Схожа ситуація спостерігається на практично усіх відділеннях пошти у Луцьку.

Крім того, листоноші скаржаться на постійні проблеми з інвентарем. У своєму звернені вони пишуть:

“У нас іноді немає навіть ручок, щоб писати, то що уже говорити про спецодяг. Відсутні місця, де ми могли б попити чаю в обідню перерву. Однак при тому нашу столову «Берізку», що в місті Луцьку, дирекція вміло здає в оренду. Скорочують та закривають відділення по місту. Так у місті Луцьку, в районі Балки, працівники поштового відділення зимою працювали в приміщені у верхньому одязі, так як температура там не перевищувала +10 тепла”.

При цьому працівникам “Укрпошти” не виплачують гроші за інтенсивність праці.

У зверненні листоноші просять від обласної влади вплинути на ситуацію на підприємстві та перевірити законність дій керівництва обласної філії “Укрпошти”, а також посприяти у вжитті заходів для зменшення тиску і навантаження на працівників поштових відділень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер