<

Лише через 50 років сільська школа отримала нові класні дошки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 18.09.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

До цього, як розповіла директор освітнього закладу Таїсія Семінська, «дітям було важко, бо у двох класах ми взагалі не могли на них писати. Писали тільки у зошитах або десь у куточку дошки вгорі чи знизу. На сьогодні там навчається 52 дитини, у перший клас цьогоріч пішло дев’ятеро малят.

«Шкільні дошки у нас були ще з 60 років. Тепер маємо 10 новеньких. Якщо чесно, особисто не вірила у перемогу над проектом, яких було більше як 70. Думала, є більш важливіші теми: з електрикою пов’язані чи дитячі майданчики… Це потужніше. Але оцінили наш проект і ми сьогодні маємо хороші шкільні дошки та новий комп’ютерний клас. Впевнена, це позначиться на результативності у навчанні наших дітей. Ми зможемо надати якісні послуги нашим діткам.

Працюючи в окрузі, депутат Верховної Ради особисто побував у школі, оглянув комп’ютерний клас, який придбали за державні кошти з його ініціативи; оглянув класні кімнати, де висять дошки, а також зустрівся з колективом закладу та батьками дітей.
«Задоволений результатом. Комп’ютерний клас – це важливо. І для втілення проекту – це була невеличка сума коштів, за які майже в кожен клас закупили гарну сучасну дошку. Наразі вчительська громада ставить плани – заміна вікон у школі. Не можу сказати, що це питання в цьому році вирішимо, але беремо обов’язково в роботу», – прокоментував він. За 100 тис. грн субвенції повністю укомплектували кабінет інформатики з 10 комп’ютерів, ноутбука та принтера.

«Раніше ми депутатів знали лише за прізвищами у бюлетені. Ігор Володимирович дуже часто буває у школі, зустрічається з педагогами та батьками дітей. Він знає всі проблеми нашої школи. І, найперше, потурбувався про те, щоб наші діти мали комп’ютерний клас. Адже зараз без зв’язку з інтернетом ми не можемо забезпечити належний навчальний процес», – підкреслила директор школи.

Громаду школи з подвійним святом привітав і голова Павлівської об’єднаної громади, куди і входить село Завидів, Андрій Сапожник, та подякував обранцю за державну підтримку.

У селі Завидів наразі проживає 480 жителів. І це є віддалений населений пункт Іваничівщини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер