<

Жителька любомльщини проведе 7 років у в’язниці за вбивство чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:44 | 21.10.2015 / Любомль / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Жителька с. Машів, Любомльського району найближчі 7 років проведе в тюрмі за те, що з необережності зарізала свого чоловіка.

В березні цього року в родині жінки розгорілася сварка через те, що її чоловік отримав зарплату, але витратив все на спиртне. Жінка почала з’ясовувати стосунки зі своїм благовірним, а той, як переконувала вона сама, почав до неї чіплятися. Суперечка між подружжям тривала довго. Жінка в той час саме готувала вечерю, – пише Під прицілом.

І от черговий спалах скандалу обернувся для обох трагедією. Чоловік було накинувся на свою благовірну, яка в цей час тримала перед собою ніж. Так, дебошир подряпав собі живіт. Тоді він з криками «ріж мене, я не боюся» знову накинувся на свою дружину, однак сильно напоровся на ніж і за словами «що ти наробила?» вийшов з кухні.

За кілька годин, через отримане ножове поранення чоловік помер.

Жінку судили за статтею вбивство з необережності, та присудили їй покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном.

Однак прокуратура оскаржила вирок суду в апеляційному порядку. Сторона обвинувачення не погодилася ні з кваліфікацією злочину, ні з покаранням.

Зрештою, колегія суддів Апеляційного суду Волинської області задовольнила скаргу прокурора, та засудила підсудну за статтею умисне тяжке тілесне ушкодження до 7 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер