<

Жителю Любомльського району загрожує «кримінал» за незаконне зберігання боєприпасів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 3.04.2019 / Любомль / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Любомльському районі слідчі повідомили про підозру 45-річному місцевому жителю, який незаконного зберігав боєприпаси. Волинянину загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

У березні цього року під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного жителя цього ж району вилучили 12 набоїв калібру 5,6 мм. За фактом незаконного зберігання боєприпасів поліція відомості внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучені набої направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України.

Згідно з висновком експерта вилучені у волинянина набої є придатними для стрільби боєприпасами.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.




один коментар
  1. Можливо незаконно зберігав.. судячи по стану набоїв ім років 60 і потожирові сліди там вкрай малоімовірні. Доказати що саме він зберігав вкрай важко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер