<

Жителя Любомльщини покарали за заклики до об’єднання з Польщею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 19.06.2019 / Любомль / /
Перегляди
0
/ коментарів 15

23-річний мешканець Любомльського району розповсюджував матеріали із закликами до зміни меж території та державного кордону України, а також до об’єднання волинських земель із Республікою Польща.

Про це повідомили на сторінці прокуратури Волинської області у фейсбук.

Луцький міський суд визнав волинянина винним у вчиненні злочин, передбаченого частиною 1 статті 110 КК України – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

У судовому засіданні підсудний свою вину у скоєному визнав повністю та щиро розкаявся. Суд врахував молодий вік підсудного та наявність на його утриманні малолітньої дитини.

Відтак чоловікові призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі зі встановленням однорічного іспитового строку.




коментарів: 15
  1. цікаво , якби провели б рефередум на цю тему…скільки б таких “сепаратистів” виявилося в нас)))))

  2. До 23х років прожило, а ума як у ракушки. Польща хоче Волинь так само як мій прадід бандерівець хотів повернення комунізму

    • Ооо почалося. Ну давайте, розкажіть нам радянських казок як нас савєти годували

      • хе-хе, от ти спробуй свою скотинку не годувати – чи буде вона розмножуватися ? а тепер порівняй, як розмножувався народ при совєтах, і як вимирає зараз і розкажи нам казки , чому так

  3. Насильно відібрали землі і худобу з с/г обладнанням, зігнали до колгоспів, а хто був проти – того до Сибіру або до стінки. Норм так годували
    Хай би вас, “гість”, так нагодували, як комуняки українців.

    • так шо, зараз бандерівці годують народ краще, ніж кляті комуняки ? тоді ви заслужили те, шо маєте, і нема чого скиглити ! далі буде більше !

      • Впринаймні ніхто не вмирає з голоду, і до роботи нікого не змушують. Так ми заслужили жити так як вважаєм за потрібне а не як партія сказала, можемо говорити що думаєм без страху що доблесний комсомолець сусід донесе на нас, ми маєм можливість подорожувати всім світом, я вже не буду писати про широкий асортимент продукції в магазинах, а головне в нас тепер є вибір якого не було у вас

        • ви до цього часу живете за рахунок СССР, який побудував вам трубу і аес. На слід.рік здохне труба (якшо путя не змилостливіться), потім поступово поздихають аес, а потім розвалиться і держава. І вибору нема ніякого. Ну, хто накрав, той буде вибирати між польшею і італією, всі інши будуть смоктати. В польше, італії чи вдома. Хоча не журись, років 5-10 ще є в запасі.

          • бесит это “надіюсь”. Чому не “сподіваюсь” ?

          • Ооо, комуніст-екстрасенс? Кашпіровський з Месінгом поперевертались в могилах після ваших коментів

          • А ти шо, многокрапка, зовсім сліпий ? ані трубу, ані аес не бачиш ? то подивись, в ким побудованих квартирах живуть люди в Новіку.

          • Да спасіба савєтам за квартири в будинку який валиться на очах і просідає, і спасіба саюзу за хату яку мій дід збудував після того як Україна стала незалежна. Якби ж ті будинки було збудовано на совість, а так як дякувати ні за що, тож іди ти в сраку, гість!

          • угу, весь Новік розвалився… і дороги ! як вони їх будували, кляті, шо по них їздити неможливо ! ти, многокрапка, не хочеш на них позов в Стокгольм зробити ? хай за свій рахунок тобі авто відрепарірують !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер