<

Журналісти розсекретили загадкову хамку-скандалістку з Любомля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:51 | 21.09.2016 / Любомль /
Перегляди
8
/ коментарів 12

Хамовита правопорушниця з Любомля, яка погрожувала поліцейським за належне виконання ними їхніх обов’язків, займається незаконним бізнесом. А згадана нею її “криша” виявилася фейковою.

За словами жителів міста, жінка проживає в самому Любомлі. Кажуть, що це –Валентина Кондратюк, до якої пізніше допомагати “розбиратися з поліцейськими” приїхав її чоловік Володимир, стверджують журналісти інтернет-видання “Кордон”.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що у Любомлі жінка, яка порушила правила дорожнього руху, відмовилась показати поліцейському посвідчення водія. Більше того, вона нецензурно звернулась до патрульних та запевнила, що не збирається возити із собою куплені документи.

До того ж правопорушниця назвала ряд імен посадовців, які мали б “порішати” їй всі проблеми.

“Вона на заправці WOG продає страховки і міняє валюту. На нього кажуть “Пчьола”, теж валютчик”, – розповідають місцеві.

Їхній бізнес можна кваліфікувати, як порушення правил про валютні операції (ст 162 КУпАП). Незаконні скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей як засобу платежу або як застави – тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Наразі поліція офіційних коментарів щодо любомльської хамки не дає. Проте уже в середу, 21-го вересня, правоохоронці обіцяють розповісти про всі деталі затримання жінки та чоловіка та міри покарання, які вони понесли чи понесуть.

Окрім того, на відео жінка згадувала “кришу”, посадовців, які ніби-то якось можуть вплинути на правоохоронців.

Цікаво, що двоє із цих осіб (колишній начальник місцевого відділу міліції Олександр Соколюк та заступник начальника РВ Юрій Пех, а можливо й Юрій Ліпич, який теж очолював цей райвідділ) давно перебувають на пенсії й жодного впливу на правоохоронні органи нині здійснювати не можуть.

Третя особа (прокурор міста Ігор Філімонюк) взагалі не перебуває в тісних стосунках з правопорушницею й знає її лише як будь-яку пересічну жительку Любомля, стверджує видання.

Тож пані Валентина в пориві емоцій назвала, очевидно, імена всіх впливових колись чи тепер людей, яких лише змогла пригадати, з метою знайти того, хто міг би налякати молодих поліцейських , припускають журналісти.




коментарів: 12
  1. Конкретно відмазують всіх кого вона поназивала.Ніби ніхто нікого не знає…

  2. Саме страшне…..що хлопці на сході воюють за наше майбутнє, а є такі су…ки “свої люди” в Любомлі за яких все порішають.
    За яку рівність і Європу боремся??Як були у жо…пі так і будемо.

  3. Хочуть відокремити її “друзів” від цієї резонансної справи (можливо саме за її кошти) – тут все ясно! Ото попала )))

  4. в европі лежали би мордами в асвальт” свої люди”за таку розмову з поліціею.

  5. НАБУ в розробку – ймовірніше за все, всі згадані в цій статті “кришують” незаконний бізнес валютчиків.

  6. Люди якщо ви настільки тупі і у вас залишилось хоч трошки мозгів то до них ще застосуйте логіку і подумайте логічно. Чому відео починається зі Слів “Не нервуйте мене!” і чому поліція дозволила громадянці вийти із машини і піти забрати документи в маршутку (а вдруг вона втікає)????? І чому з маршутчиком жінка поводиться спокійно, врівноважено і навіть дякує, йому за надану послугу, а з поліцейськими поступає таким чином??? Свідки говорять що поліція знімала на телефон жінку і задавали їй провокаційні питання, які виводили жінку з рівноваги. Насміхались з її з метою зробити “бомбезне відео”… І їм це вдалось, а всі люди які пишуть коментарі навіть не розуміють що вони “кури” яким підкинули свіжозібраного зерна.

  7. Поліція!! Такі молодці що то пиздець,!!! Зняли відео на моб. телефон Не показали людям саме правопорушення жінки, як її зупинили, не представились, не ознайомили з правопорушенням, змонтували початок відео і не показали людям як саме познущались і як довели її до такого стану, а показали тільки середину відео, просто молодці. Справжні мужчини!! Без доказу і навіть відео-доказу, без свідків (на відео один із поліцейських сам сказав: “навіщо мені свідки?” написали три протоколи у себе вдома і занесли начальнику на підпис. Та ще й викинули в інтернет відео насміх людям хоча не мають на це ніякого права. Знімав відео Пашко Ігор Володимирович. Якщо жінка і порушила правила дорожнього руху то повинні бути докази у вигляді відео і свідків. Жінка з метою самозахисту називала всі імена які тільки памятала і в кінці відео сказала що купила права Як можна вірити цим всім словам якщо жінка в стані ефекту??? І порушувати кримінальну справу проти сказаних слів на відео знятому на телефон Ігора Пашка. Напевно у Начальника міліції дитячі думки і він ще досі вірить у чудеса і надіється на те що Св. Миколай принесе йому щось під подушку.

    • Це тепер кожного, кого зупиняє патруль, потрібно записувати до схвильованих в стані “ефекту”? Правильніше було би “афекту”.
      Рафик не уіноват!!!
      Ця жінка сама зізнається у злочині – отримання посвідчення водія за хабар, чому правоохоронні органи не можуть відкрити крим. справу за фактом оприлюдненої інформації. Якщо не підтвердиться – тоді закриють.

      • Так той здоровомислячий з тієї ж компанії!Хіба нормальна людина може таке писати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця