<

Жінці, яка побила колишнього чоловіка, загрожує до 8 років ув’язнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:57 | 23.12.2014 / Любомль /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У чергову частину любомльського райвідділу міліції надійшло повідомлення із приймального відділення територіального медичного об’єднання  Любомльського та Шацького районів про те, що каретою «Швидкої медичної допомоги» із тілесними ушкодженнями без свідомості доставлено 42-річного жителя села. Чоловіка відразу госпіталізували в реанімаційне відділення.

– За викликом відразу вирушила слідчо-оперативна група райвідділу міліції, – повідомив перший заступник начальника Любомльського РВ УМВС України у Волинській області Анатолій Дружук. – Оперативники разом із дільничними інспекторами міліції встановили, що напередодні між екс-подружжям на подвір’ї виник конфлікт. Чоловік із жінкою офіційно розведені, але мають четверо дітей і проживають разом. Глава сімейства того дня повернувся додому напідпитку, тож почав чіплятися до жінки, навіть один раз вдарив її. У відповідь вона заподіяла чоловіку руками, ногами і каблуком від чобота кілька ударів по голові та тілу.

У результаті правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тож тепер жінка може вісім років провести у в’язниці.

СЗГ УМВС України
у Волинській області
(За матеріалами Любомльського РВ)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа