<

Затримали 28-річного жителя Любомльщини, який збував наркотики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 14.10.2022 / Любомль / , /
Перегляди
154
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці припинили незаконну діяльність 28-річного жителя Любомльщини, який займався збутом психотропної речовини АЛЬФА PVP.

За скоєння протиправної діяльності волинянину загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, повідомляє поліція Волині.

Поліцейські затримали зловмисника під час чергового збуту забороненої речовини. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта співробітники поліції виявили та вилучили речовину рослинного походження зовні схожу на канабіс, порошок білого кольору та інші речові докази по справі.

Вилучені речовини направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження. 

Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та затримали в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Загалом слідчі задокументували три факти скоєння незаконної діяльності затриманим. 

Під час проведення досудового розслідування перевірятимуться інші особи на причетність до скоєння злочинів. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа