<

За спалювання сухої трави на Любомильщині пенсіонеру загрожує до 340 грн штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 7.03.2019 / Любомль / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під час спільного рейду поліцейських та представників організації українського товариства мисливців та рибалок у полі, неподалік від райцентру Любомль, виявлено 64-річного правопорушника, котрий всупереч закону здійснив спалювання сухої трави.

Подія трапилася 1 березня, повідомляють у Волинській поліції.

Співробітники Любомльського відділу поліції спільно із представниками районної організації українського товариства мисливців та рибалок під час профілактичного відпрацювання щодо забезпечення охорони тваринного та рослинного світу на території Любомльської ОТГ, виявили пожежу сухої трави на відстані 500 метрів від райцентру Любомль.

При наближенні до місця займання правоохоронці виявили  чоловіка, який перебував неподалік від ділянки займання. Поліцейські встановили, що протиправні дії скоїв 64-річний мешканець районного центру. Спільними зусиллями пожежу було локалізовано.

Правопорушника доставили до відділу поліції, де працівники Державної екологічної інспекції  склали на нього  адміністративні матеріали за порушення вимог ст. 77-1 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (самовільне випалювання рослинності або її залишків). Тепер за протиправні дії чоловіку загрожує від 170 до 340 грн. штрафу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер