<

Вишнівська громада відзначила свою першу річницю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 7.08.2018 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Святкові заходи з цієї нагоди відбулися у неділю, 5-го серпня.

Спершу відбулася спортивна частина свята, під час якої учасники позмагалися у перетягуванні каната, міні-футболі, настільному тенісі, штовханні гирі, – пише Кордон.

Гості свята мали нагоду ознайомитися з виробами умільців і скуштувати смаколиків, які представили господині з усіх куточків об’єднаної громади, а також сфотографуватися у фотозоні, взяти участь у лотереї. Також було освячено символіку Вишнівської громади — її герб і прапор.

Під час офіційної частини громаду зів святом привітали: перший заступник голови Вишнівської ОТГ Галина Федончук, помічники народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та Ігор Торба, заступник голови райради Ганна Сачук, заступник Любомльського міського голови, керівник районного осередку “УКРОП” Микола Оніщук, депутат обласної ради Володимир Дибель, директор інтеграційного центру “Замлиння” отець Ян Бурас та інші.

“Для місцевих жителів, куди не заїдь, День села — одне з найулюбленіших свят, адже це можливість бодай на кілька годин відволіктися від домашніх клопотів, поспілкуватися з односельцями, — каже Андрій Бокоч. — Це важливо, що люди бережуть національні традиції, адже загальновідомо, що село — колиска України. І команда Ігоря Гузя їх в цьому підтримує і докладатиме зусиль, аби наші села розвивалися, міцніли, і з ними міцніла наша держава”.

Групу місцевих жителів організатори та гості свята відзначили у різних номінаціях. Були також подяки від народного депутата Ігоря Гузя. Їх удостоїлися: бронзова призерка Кубка Європи з дзюдо Катерина Пилипюк, перший заступник голови Вишнівської ОТГ Галина Федончук, місцевий вокальний ансамбль “Вишневий цвіт”.

Своєрідною родзинкою святкової програми стало відкриття інсталяції “Я люблю Вишнів”. З’явилася вона за сприяння народного депутата Ігоря Гузя та за підтримки фонду Ігоря Палиці, і тепер біля неї зможуть сфотографуватися як місцеві жителі, так і гості села.

Чудову концертну програму підготували аматори сцени — кращі колективи і виконавці об’єднаної громади. А спеціальним гостями свята стали дует “Душа Волині”, народний ансамбль “Молодички” та кавер-бенд “PartyFon”.

Втім, показати свої вокальні таланти мали нагоду усіх охочі, адже команда нардепа Ігоря Гузя організувала для них конкурс караоке. Пізніше його переможниці Юлії Сахарук помічник нардепа Ігор Торба вручив подарунок — планшет.

Переможниця караоке Юлія Сахарук

Окрім того, новостворена місцева громадська організація “Наша файна громада” провела розважальну програму для дітей. Повсюди працювала виїзна торгівля, а діти досхочу розважалися на різноманітних атракціонах. Ввечері святкову програму завершила дискотека.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер