<

Волонтери з Любомля збирають кошти на меблі для родини пораненого земляка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 2.01.2016 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волонтерська група, яку очолює Андрій Дем’янчук, напередодні Нового року і Різдва Христового об’їхала сім сільських рад Любомльського району, у яких мешкають або родини загиблих в неоголошеній війні на сході українських військових, або важкопоранені бійці, або просто учасники так званого АТО, які вже демобілізовані чи прийшли у відпустку.

Волонтери приготували невелику сценку, сам Андрій був Дідом Морозом, його дружина – Бабою Ягою, були і Зима й інші персонажі, – пише газета День.

А родину важкопораненого Арсена Боярчука з селища Головне відвідали окремо. Чоловік отримав дуже складне поранення, довго лікувався, та й ще зараз має проблеми зі здоров’ям. Нещодавно Боярчуки придбали окремий дім, і придбано його волонтерськими стараннями за пожертви благодійників. Наразі тут робиться ремонт, у якому активно допомагають добрі люди з Головного.

Власне для лікування Арсена громада збирала кошти не один раз. Активно збирали і продукти для українських військових, з самого Головна у зоні так званого АТО побували 18 чоловік, служать і досі. У новому домі Боярчуків ще порожньо, потрібні меблі. Родина, яка витратила великі кошти на лікування, має з тим проблему. Тому Андрій Дем’янчук і передав Боярчукам сервант від благодійників з-за кордону і вирішено оголосити акцію для придбання меблів родині важкопораненого бійця. Андрія і цьому підтримали і луцькі волонтери.

Головненський селищний голова Микола Демедюк розказує, що і селищна рада допомогла Боярчукам придбати дві земельні ділянки та формити їх, при цьому кошти шукала місцева влада. А родині все обійшлося безкоштовно,




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок