<

Внаслідок ДТП у Шацькому районі загинув 17-літній хлопець з Куснищ [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 10.06.2019 / Любомль, Шацьк / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

У суботу, 8 червня, о 3 годині ночі на автодорозі, сполученням «Любомль-Піща», поблизу села Пехи Шацького району автомобіль «ЗАЗ Славута» без державних номерних знаків злетів у кювет з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП загинув  17-річний пасажир, водія госпіталізували в реанімацію. 

Про це повідомляє Район. Любомль.

За кермом автомобіля перебував 24-річний житель села Куснище Любомльського району. Його госпіталізували в реанімацію Любомльської центральної райлікарні. Пасажир автомобіля, 17-річний односелець водія, загинув на місці ДТП. Постраждали також, ще двоє пасажирів 2002 і 2003 років народження, жителів цього ж населеного пункту. Їх не госпіталізовували, – зазначають у секторі комунікації поліції Волині.

Ймовірною причиною аварії стало те, що водій не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням. Це призвело до того, що авто з’їхало у кювет і перекинулося.

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінальногоо кодексу України. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер