<

Влада Любомльщині зустрілася з громадськістю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 27.11.2014 / Любомль / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

В залі районного відділу освіти відбулися збори районної громадської організації «Рідна Любомльщина». На зібранні побували і представники місцевої влади: голова районної державної адміністрації Ігор Торба, міський голова Роман Ющук та начальник відділу освіти райдержадміністрації Василь Стрільчук.

В ході зустрічі голова райдержадміністрації Ігор Торба ознайомив активістів громадської організації з питаннями, які розгладались на сесії обласної ради, яка відбулась 21 листопада 2014 року. Також він відповів на ряд запитань стосовно формування бюджету району на наступний рік та перспективами відкриття реабілітаційного центру в районі для учасників АТО.

В свою чергу, стосовно реабілітації військовослужбовців району, які брали участь в АТО на сході України, активісти організації висловили пропозицію про надання можливості учасникам АТО пройти реабілітацію та оздоровитись в санаторіях Шацького краю.

Активно обговорювалось і про забезпечення транспортом військових в зоні АТО. Активісти підтримали позицію голови райдержадміністрації про те, що транспорт на потреби військових в зону АТО в першу чергу повинен залучатись за рахунок приватного сектору.

«Любомльська райдержадміністрація»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер