<

Відремонтована ділянка дороги в Любомлі не витримала випробування тривалим дощем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 4.10.2016 / Любомль /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Претензії до фірми-виконавця ремонту дороги державного значення у Любомлі, на яку заплановано витратити понад 7 млн гривень, неодноразово лунали від місцевої влади та жителів міста. Нове покриття автошляху нагадує драбинчасту поверхню, що після першого ж тривалого дощу втопилася у водах, яким нікуди подітись із дороги.

Свого часу журналісти “КОРДОНу” разом із депутатами міськради, райради та народним депутатом Ігорем Гузем вже перевіряли стан відремонтованої ділянки дороги. Тоді нам з легкістю вдалось відламати шмат асфальту руками та встромити пляшку на проїжджій частині.

До речі, на ремонт вулиць Брестської та Володимирської із казни міста передбачили кошти у розмірі 500 тисяч гривень, стільки ж – із обласного бюджету. З держбюджету виділили близько семи мільйонів гривень.

Тендер на проведення поточного ремонту цієї дороги виграла приватна фірма із Турійська «Аміла». Торги відбувалися ще у липні. Роботи розпочались із суттєвим запізненням.

Наразі покриття “відремонтованої” ділянки шляху вже нагадує морські хвилі. А після дощу вздовж тротуарів утворилися ріки. Здалеку помітне ямчасте пасмо на місці лінії з’єднання смуг проїжджої частини дороги.

До того ж, жодних попереджувальних знаків на межі нового дорожнього покриття із старим, де утворився контрасний перепад висоти асфальту, немає. Тож чимало водіїв на повній швидкості злітають з “обриву” оновленого автошляху.

Нардеп пообіцяв уже цього тижня перевірити на законність проведення тендерів та залучити експертів для тестування якості відремонтованої дороги державного значення.

img_9260
img_9250
img_9231




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця