<

В Любомльському районі трапилася смертельна ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 29.08.2016 / Любомль /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула людина, сталася поблизу сіл Вишнів та Коцюри Любомльського району на міжнародній трасі «Київ-Ковель-Ягодин».

Жахлива аварія трапилася у неділю, 28-го серпня, – інформує КОРДОН.

Потерпілим виявився 23-річний житель села Коцюри Ігор Дрозд. За кермом автомобіля знаходився житель Переспи Рожищенського району 1982 року народження. Згідно з попередньою інформацією, водій був тверезим.

“Виклик до поліції надійшов у неділю, 28-го серпня, о 22.19. Пішохід рухався назустріч транспорту поблизу проїжджої частини. За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження, дані внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)”, – коментує начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук.

Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває досудове слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця