<

В Любомлі можуть закрити cоматологічну поліклініку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:29 | 1.04.2016 / Любомль /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Постійна комісія з питань законності, правопорядку, дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики районної ради заслухала думку трудового колективу стоматологічної поліклініки просто в зубопротезному кабінеті. Адже керівництво ТМО Любомльського і Шацького районів «заборонило» лікарям залишати свої робочі місця під загрозою звільнення.

Скандали в стоматологічній поліклініці Територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів тривають вже не один рік. Останнім часом заговорили про оптимізацію її колективу, – пише Кордон.

Хоча рішення районної ради стосовно цього ще нема, проте, як запевняють працівники медзакладу, відповідний наказ про закриття вже бачили.

Минулого тижня проводили постійну комісію з питань законності, правопорядку, дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики районної ради. На ній розглядали й питання про оптимізацію поліклініки.

Відео з проведення комісії опублікував на своїй офіційній сторінці у Фейсбуку Сергій Боярчук, редактор Любомльської районної газети “Наше життя”.

Нещодавно на зустріч зі стоматологами приїжджав народний депутат України Ігор Гузь. Він пообіцяв взяти ситуацію на особистий контроль.

Журналісти КОРДОНу вивчають проблемне питання щодо функціонування стоматзакладу та запрошують на круглий стіл обидві конфліктні сторони.

Прокоментувати ситуацію вже погодились окремі працівники поліклініки та Володимир Дибель – депутат обласної ради, генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер