<

[ОНОВЛЕНО] В аварії у Любомлі загинули двоє хлопців, водій – госпіталізований

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 20.01.2020 / Любомль / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

У ніч проти понеділка 20 січня у Любомлі по вулиці Володимирській водій автомобіля «Аudi», ймовірно не впорався з керуванням, та в’їхав у бетонний стовп.

Як повідомили «Кордону» у Любомльському відділі поліції, близько 4:20 години в районі залізничного переїзду водій автомобіля «Ауді А6» не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, наїхав на відбійник, внаслідок чого автомобіль відкинуло в електроопору.

Від отриманих травм двоє пасажирів віком 20 і 22 роки померли на місці автопригоди, один госпіталізований у Любомльську ЦРЛ, ще один обійшовся без тілесних ушкоджень і перебував на місці пригоди. Інші учасники ДТП встановлюються.

Згодом на сайті поліції Волині повідомили, що за кермом транспортного засобу перебував 22-річний житель райцентру Любомль. Загиблі – жителі Любомля. Водія госпіталізували до райлікарні.  

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, слідчі поліції області відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер