<

Урочисто проводжали юнаків весняного призову до лав Збройних Сил України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 10.04.2015 / Любомль / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На центральній площі міста Любомль , відбулися урочисті проводи  призовників строкової  служби з Любомльського та Шацького районів до Збройних сил України . Майбутніх захисників Вітчизни   прийшли провести представники районної та міської влади, родичі, близькі,волонтери та молодь.

На мирну військову службу призовників благословив настоятель церкви архістратига Михаїла отець Віктор Возняк, окропив свяченою водою та подарував кожному іконку, – пише Любомльська РДА.

Юнаків ,які найближчим часом поповнять ряди Збройних Сил України із цією важливою подією у їхньому житті привітали  та сказали напутні слова голова районної ради Микола Сушик та міський голова Роман Ющук.

В.о. військового комісара Віктор Кравчук  зачитав наказ про призов на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Проводи юнаків в армію – це завжди хвилююча і водночас урочиста подія для батьків, яка викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Перед майбутніми солдатами  нелегке випробування, але переконані, що вони  успішно оволодіють знаннями і навичками, аби  виконати  почесний обо’язок – захищати свою рідну землю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа