<

У Згорани на День села Ігор Гузь завітав з подарунками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:57 | 1.07.2015 / Любомль / /
Перегляди
28
/ коментарі 4

28-го червня народний депутат України Ігор Гузь відвідав Любомльщину, зокрема побував на Дні села у Згоранах.

Свято розпочалося із футбольного матчу між місцевою командою та суперниками із Шацька, після чого розпочався урочистий концерт, приурочений і Дню села, і Дню молоді, і Дню Конституції. Сільський голова Згоран Сергій Левчук жартома додав, що із приїздом народного депутата у селі – ще одне свято.

У своєму виступі перед згоранівською громадою Ігор Гузь привітав усіх з святами та наголосив, що місцеві мешканці близькі йому по духу. Нардеп намагався не говорити про політику та економічну ситуацію, однак уникнути такої розмови не вдалося, адже у депутатів Любомльської районної ради, які були присутні на урочистостях, та у сільського голови назбиралося чимало запитань до парламентаря. Вони розпитували про адміністративну реформу, оподаткування на митниці тощо.

Знаючи, що Згорани славляться мальовничими озерами, одне з яких нардепу вдалося перепливти кілька років тому, Ігор Гузь поцікавився перебігом сезону відпочинку на них.

До слова, народний депутат не приїхав на свято з пустими руками. Місцевий ФАП поповнився новеньким приладом для вимірювання артеріального тиску, а школа та садочок отримали у подарунок м’ячі та іграшки.

Цього ж дня Ігор Гузь завітав і до Нововолинська, куди з’їхалися любителі автоспорту із всієї країни на другий етап Чемпіонату України з автослалому. Учасники змагалися у декількох класах (передній-задній привід), RPOSport – клас, в якому виступили професійні гонщики, призери та переможці попередніх Чемпіонатів України.

Прес-служба ВОО «Народний фронт»




коментарів: 4
  1. Ага, а його помічник Бадзюнь сам напросиася фінансувати цей захід?)

  2. Що за народ! Вам не вгодиш! Таку людину як депутат Гузь пошукати, більше б таких депутатів, ми б не були там де ми зараз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер