<

У поліції прокоментували скандальну ситуацію з бійкою патрульних і водія в Любомлі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 22.03.2018 / Любомль /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Ще 27-го лютого на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин на автозаправці екіпаж ковельських патрульних зупинив WV Transporter за порушення правил дорожнього руху.

Днями ця подія набула ще більшого розголосу.

Було оприлюднено відео бійки патрульних поліцейських та водія у Любомлі. Аудиторія умовно поділилися на два табори: ті, хто вважає, що поліцейські поводилися зухвало і винні у побитті людини та ті, хто вважає, що чоловік сам спровокував водія. Останніх, щоправда, менше.

У коментарі “Волинській правді” прес-служба патрульної поліції Волинської області повідомила, що наразі триває досудове слідство, тож відео з нагрудних камер патрульних оприлюднити не можуть.

Утім, додали, що воно відрізняється від відео, яке поширили у мережі, оскільки останнє – змонтоване. Поліцейські переконують, що на їхньому відео видно, що водій сам ініціював бійку, тож копи і самі з нетерпінням чекають суду у цій справі. До слова, штраф за те, що не пред’явив документи на вимогу поліцейського, чоловік так і не заплатив.

Наразі відомо, що поліція вже закінчила слідчі дії у справі щодо бійки водія і патрульних у Любомлі, прокуратура ж найближчим часом передасть матеріали до суду. Йдеться, зокрема, про справу за статтею 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Окрім того, відомо, що водій також звернувся у прокуратуру як потерпілий.

Із власних джерел “Волинській правді” відомо, у 2016 році водія-учасника бійки з патрульними піймали на тому, що їздив за кермом без документів.




коментарів: 5
  1. Поліція завжди біла і пухнаста і нівчому невинна. Завжди всіх охороняє і обороняє. Цікаво як би в бусі було б 5 чоловіків, а поліціянтів двоє. Впевнений, з наданої їм державою МІЦУБІСІ, вони навіть би не вийшли. Херої-захисники.Сміливі коли їх більшість.Шакали!!

  2. За кордоном цей орел показав би швиденько документи.Це в першу чергу неповага до поліції .Живу в Італії 8 років там до поліції сильно не поумнічаєш.

    • Може так але то Італія. Україні до Італії далеко,патрульний повинен мати нагрудний знак,приставитись,сказати причину зупинки,показати відеодоказ і тд. А то вбільшості зупиняють нема нагрудного знака,причина зупинки незрозуміла… Не моду сказати,що всі поліцейські погані але більшість то бидло яке не гідне служити в поліції і до європейських поліцейських дуже ще далеко….

  3. Навіть якщо відео з телефону змонтоване і все те, що розказують поліцаї, правда, то все одно поліцай діяв вкрай непрофесійно! Він сам поводився, як бидло, провокував на грубість. Не пред”явив хлоп документів – вирішуй законно, а не світи ліхтарем в очі. Хочеш затримати порушника – гарненько ручки за спинку – і в кайданки. А то влаштували кулачні бої. Треба було правила рукопашного бою опановувати, а не в ду…, вибачте, в носі, колупатись. Тим більше, що їх було двоє. А якщо коротше, то скоро нам усім жо.а буде з такими поліцаями, нацгвардіями та іншими тітушками. Єднаймося браття, в єдності сила!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер