<

У “паспортному столі” Любомля не вистачає працівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 30.07.2016 / Любомль /
Перегляди
109
/ Коментарі відсутні

Уже півроку у Любомлі працює районний сектор Управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

Повідомляє Кордон.

Проте у секторі кожного дня збільшується кількість громадян, які хочуть отримати адміністративні послуги, а працівників лишень… двоє. Одним із них є сам начальник районного сектору.

Загалом держслужбовці виконують за день чимало роботи. За словами начальника Олександра Охманюка, досить часто доводиться затримуватись на роботі, аби встигнути зробити усі документи для громадян.

“До квітня ми ще й реєстрували та знімали з місця проживання, проте, на щастя, цю послугу нині виконують органи реєстрації, якими тепер є сільські, селищні, міські ради. А документи кожного громадянина відрізняються: комусь терміновий паспорт, комусь закордонний, комусь чіповані документи тощо. Крім того, ми ще й стежимо за прописками в усіх сільських радах Любомльського району”, – зазначив Олександр Охманюк.

Працівники вже майже звикли до постійних нарікань клієнтів, але нічим зарадити не можуть, оскільки не вистачає ще хоча б одного спеціаліста. Відповідно до Закону України “Про адміністративні послуги” прийом документів повинен відбуватись навіть і під час обідньої перерви. Якщо працівників двоє, то один обідає, а один – приймає документи.

За видатками Любомльський районний сектор замикає п’ятірку лідерів після порівняно великих міст області. Хоча за таблицею зрозуміло, що у Любомлі найменше працівників. Державне мито за виготовлення закордонного паспорта у сумі майже 200 тисяч гривень надходить у бюджет Любомльської міської ради.

Нині уже декілька днів стажується працівниця, тобто є ймовірність, що у секторі буде працювати ще один держслужбовець. Чому така ситуація з кадрами у Любомльському секторі – питання залишається відкритим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер