<

«У МРЕО віддала 300 баксів за права, то ще їх возити буду?!» , – хамка з Любомля скандалить з поліцейськими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:00 | 20.09.2016 / Любомль /
Перегляди
13
/ коментарів 27

Справжній блокбастер у Любомлі зафільмували під час зупинки поліцейськими порушниці правил дорожнього руху. Жінка, яка, за її словами, купила водійські права й тому не збирається їх возити із собою, погрожує поліції “кришею”. До того ж обіцяє “виписати прочуханки” матерям правоохоронців.

Не так давно група швидкого реагування Любомльського відділу поліції патрулювала територію із журналістами «КОРДОНу».

Якби там не було, а позитивні зміни в роботі поліції таки є. А от пересічним громадянам не завадило б навчитись відповідати за скоєне. Одним із прикладів є випадок в Любомлі.

Жінка, яка порушила правила дороднього руху, відмовляється показати поліцейському посвідчення водія. Більше того, вона нецензурно звертається до патрульних та стверджує, що не збирається возити із собою куплені документи.

«У МРЕО віддала 300 баксів за права, то ще їх возити буду?!» – кричить вона навіть не задумуючись про озвучення своїх дій, які можна кваліфікувати як корупцію.

До того ж правопорушниця називає ряд імен посадовців, які мали б “порішати” їй всі проблеми.

На підмогу жінці прибув не менш агресивний чоловік. У результаті замість попередження чи одного адмінпротоколу – винесено три постанови про адмінправопорушення.

Рекомендуємо переглянути відео повністю й зробити власні висновки про це.

Наголошуємо, що ситуація буде на контролі журналістів. У разі, коли на працівників поліції за належне виконання ними їхніх обов’язків відповідні «рішала» здійснюватимуть тиск – ми змушені будемо опублікувати наступну статтю про родинні зв’язки й кумівство окремих посадовців правоохоронних структур та героїв відео.

З етичних міркувань обличчя “героїв” ховаємо.




коментарів: 27
  1. Буг, прикольне відео! Класно, такого задоволення давно не получали ))))))))

  2. шкода.що не виставили їх обличчя.хай би знали “героїв”.Гадаю,що жителям Любомля вони добре відомі.Пузо наїв,а без матюків слова не може сказати.Жіночка еспресивна.видно,що гальм не мае і їй все дозволене.

  3. До таких тре американських поліціянтів! Руки за спину в наручники та до каталашки на сутки для заспокоєння! а там розбиратись хто шо і депорушив…

  4. Рекомендую контролюючим органам здійснити службову перевірку в МРЕВ, що видавало посвідчення даній пані за 300 ує

  5. Люди,Боженько милий,схаменіться,це навіть на мавпу непохоже!Абсолютний неадикват!Жах, адже це живе серед нас!Це не хамство,це просто треба ізолювати від суспільства,а воно ще їздить на машині!Питання,хто дав посвідчення водія,за які бакси,-виявити і розстріляти!Ось як живе поліський контробас!Поліцаї теж мабуть недалекі у розвитку,тут вдягай наручники і мордою у землю, але факт з діалогу,що “годуються з рук того хамла,просто дійсно не того зупинили, бо рейд в присутності журналістів.Яка європа?,ще дорівня халдєєв далеко, про цивілізацію… Немає слів!!!От що таке гроші в руках дебілоїдів, не факт що воно ще якийсь депутат чи чиновник. Людоньки!!!!!!!!!!

  6. З хама не буде пана. Бидло поліське. Поліція не повинна вступати в розмову і слухати образи.

  7. Тут тільки зацепи ту бабу , вона такого наговорить проти себе і своїх близьких корумпованих знайомих на декілька років з конфіскацією , а хлопці молодці .

  8. Шановний пане Ігор Гузь, зверніть увагу на таких виборців Вашого округу. Сором!!!А поліція молодець!

    • Поліція!! Такі молодці що то пиздець,!!! Зняли відео на моб. телефон Не показали людям саме правопорушення жінки, як її зупинили, не представились, не ознайомили з правопорушенням, змонтували початок відео і не показали людям як саме познущались і як довели її до такого стану, а показали тільки середину відео, просто молодці. Справжні мужчини!! Без доказу і навіть відео-доказу, без свідків (на відео один із поліцейських сам сказав: “навіщо мені свідки?” написали три протоколи у себе вдома і занесли начальнику на підпис. Та ще й викинули в інтернет відео насміх людям хоча не мають на це ніякого права. Знімав відео Пашко Ігор Володимирович. Якщо жінка і порушила правила дорожнього руху то повинні бути докази у вигляді відео і свідків. Жінка з метою самозахисту називала всі імена які тільки памятала і в кінці відео сказала що купила права Як можна вірити цим всім словам якщо жінка в стані ефекту??? І порушувати кримінальну справу проти сказаних слів на відео знятому на телефон Ігора Пашка. Напевно у Начальника міліції дитячі думки і він ще досі вірить у чудеса і надіється на те що Св. Миколай принесе йому щось під подушку.

      • От з такими *здоровомислчими* і виводяться такі *жіночки*! Хоч сам перечитай,що несеш.Головне слів *нових* навчився- Відеодокази!!!!Піди в поліцію хай тобі розкажуть як має діяти поліція.Може тобі ще потрібне відео ,що вона перед порушенням їла,пила і з ким спала?Ну не роби з себе посміховисько!.

  9. Поліція молодець! Але понабирали їх по оголошенню, слабенько виконують (або не знають) свої інструкції. Сором за людей а також за “поліцію”. Грамотний адвокат скасує всі три постанови, якщо це відео йому надати у якості доказу по справі.

    • А хто вам сказав,що це відео-доказова база? Це якийсь *Вася* перехожий зняв цирк і виклав в інтернет.

  10. В каталашку,і добре б було якби хтось з любомельських написав прізвище цієї сімейки Адамсів.

  11. А корупція процвітає,права вона купила за 300 баксів!!!!жах!!і чого обличчя не видно!!країна має знати своїх героїв!!!!!що??для неї закони “не писані?!”бо дядько в міліції 20років пропрацював?!і в прокуратурі в неї “решали”сидять?

  12. З одного боку кричали розігнати беркут, розігнали, добре, з другого боку, а де група швидкого реагування, її на здачу аналізів( наркотики, алкоголь), а тому дебільчику, пару раз під дих і на 15 діб.

  13. Чого закрили лице цій пришелепкуватій? Чому не показали морду цього агресивного мудака?

    І чому її відпустили в кінці???

  14. вона мені чимось Таньку Песик нагадала з ВІП Тернопіль!!!
    Вот звідки береться натхнення))) полная ересь жіночки…

  15. Думаю, що коли дійсно купила права та баба, то повинна мовчати.Кожен з нас у своєму житті за щось та й платив, чи не так? А коли воно меле таке… Заробило пару баксів, а вже крила виросли, землі під собою не чує!Подібні дурепи і на кордоні таке саме витворяють. Одним словом, БИДЛО!!!

  16. ПОЗОРИЩЕ ! Во первых эту неадекватную нарушительницу в другой стране МОРДОЙ НА МАШИНУ ! Во-вторых ПОКАЗАТЬ ЛИЦО ЭТОЙ ГЕРОИНИ СЛЕДОВАЛО БЫ ЧЕГО ИСПУГАЛАСЬ НОВАЯ ПОЛИЦИЯ ??? И в третьих её и машину на штрафплощадку ! а потом разбираться НЕ ЗНАЕТ СВОИХ ПРАВ ПОЛИЦИЯ ! НА ЧТО СМОТРИТ АВАКОВ ? Слабакам не мес то в полиции

  17. Вона бидло, хоч і жінка.
    Вона відмовилась надати посвідчення водія.
    Завтра така курка на перехресті знесе 8 людей і що тоді скажете?
    Я б цю лярву мордою в асфальт би ткнула. Сволота поліська. Рішали, бля…ські. вже поперек горла мені ці мажори і рішали. Смердить від них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок