<

У Любомильському райсуді родина загиблого бійця ДУКу добивається пільг через суд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 8.05.2015 / Любомль / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У Любомильському райсуді розпочався розгляд справи за позовом дружини загиблого в АТО бійця ДУКу Галини Федчишин про встановлення фактів, що мають юридичне значення. По суті вдова героя просить суд визнати, що її чоловік загинув в АТО.

Про це повідомив власкор ІА ZIK.

Як йдеться в заяві позивачки, її чоловік Анатолій Федчишин пійшов боронити незалежність України, вступивши до лав  Добровольчого українського корпусу Правого Сектору. У серпні минулого року він загинув на Донбасі. Однак, отримати пільги, які передбачені для членів родин загиблих бійців АТО, від держави вдова  так і не змогла. Тож змушена була піти до суду.

Адвокат Юлія Пашковська додала до заяви довідки від Правого Сектору, що Федчишин справді загинув під час АТО.

Посеред судового засідання судді Ігорю Мосієвичу передали клопотання від Волинського управління юстиції  про перенесення розгляду справи. Це клопотання суд отримав факсом об 11.20, хоча розгляд справи розпочався об 11.00. Головуючий суддя оголосив перерву, після якої повідомив, що судове засідання переноситься на два тижні.

Присутні бойові товариші загиблого пропонували оперативно привезти з Луцька представника облюсту, аби заяву позивачки розглянули саме сьогодні. Адже адвокат приїхала із Дніпропетровська і далі буде важко узгодити зручну дату.

Однак, суддя на цю пропозицію не пристав і заявив, що наступне засідання відбудеться аж 26 травня




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа