<

У Любомлському районі затримали двох браконьєрів, які убили 4-х козуль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 15.05.2015 / Любомль /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Вчора, 14-го травня, організація Любомльського УМТР отримала дзвінок від невідомої особи, яка повідомила, що на території Вижгівських мисливських угідь УТМР, котрі донедавна були спірними територіями з ТзОВ «Вікінг», була помічена автівка, з якої було вчинено постріли. Стріляли браконьєри не просто так, оскільки невідомий повідомив, було чутно козлячий рик.

Прореагувавши на повідомлення, члени УТМР Олександр Мікульський, єгеря Микола Якимук, Дмитро Кравець та інші виїхали на місце події. Вони виявили свіжі сліди крові, за якими натрапили на тушу тварини. Після цього було викликано мисливствознавця. Пізніше члени УТМР почули ще декілька пострілів, проте, заховавшись, залишилися чекати біля туші козла.

Коли стало смеркати, вони почули шум автівки, яка зупинилася, та з якої вийшов чоловік, щоб забрати тушу дичини. Тут же на «гарячому» його й спіймали члени УТМР, коли той йшов за  здобиччю. Ним виявився Віталій Ярощук, в авто перебував один із співзасновників ТзОВ «Вікінг» Олександр Соколюк. Також в багажнику автомобіля було виявлено три туші самців козулі. Після цього була викликана слідча група міліції, яка прибула на місце події й по даному випадку буде відбуватися розслідування.




коментарів: 3
  1. так тому Соколюку і треба, а то хотів відібрати в простих людей угіддя кричав що хоче вигодовувати дичину,тепер зрозуміло як вигодовувати??????

  2. Можливо хоч зараз правоохороні органи (якщо їх представники не повністтю є Соколюковими лакеми і мають гоч грам поваги до Закону і до себе особисто) поставлять цього негідника на місце. Браконєр повинен понести наказання, і про це повинні знати усі без винятку!

  3. Та нічо вони йому не зроблять. Все порішають. Як завжди. Отакі в нас тепер мисливські господарства будуються. Скоріш сказати приватні загони для певних людей.
    Так розслабитись щоб спокійно ходити понад селами і шмаляти з нарізної зброї, таке можливо тільки в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер