<

У Любомлі завершилася акція «Зігрій солдата»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:25 | 4.02.2015 / Любомль / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Загалом, за час проведення акції, котра тривала 23 дні, було зібрано більше 130 тисяч гривень, частину яких вже витратили на придбання амуніції для бійців на Сході. Волонтери дякують за небайдужість людей, котрі зголосилися «зігріти солдатів».

Варто сказати, що обливалися крижаною водою задля допомоги солдатам не тільки в Любомлі, а й в інших містах та селах Волині. Естафету передавали в інші міста України та за її межі. Хто ще має бажання взяти участь в акції, або ж отримав естафету, проте не встиг облитися в центрі міста, може зробити це безпосередньо вдома, а гроші передати волонтерській організації. Триває четверта хвиля мобілізації, й кошти для забезпечення наших бійців вкрай необхідні.

Площа в центрі міста за цей час стала своєрідним місцем народного віча, де під час акції молилися за наших солдатів, зустрічали бійців, котрі прийшли на ротацію. Надалі на центральній площі міста обливатися не будуть, проте проводитимуться народні зібрання, де обговорюватимуться актуальні та наболілі питання життя любомльського краю та, зокрема, наших солдатів, котрі боронять незалежність нашої країни на Сході.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа