<

У Любомлі вшануванували пам’ять волинян, які загинули в АТО на Сході України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 22.05.2015 / Любомль / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Рік тому в результаті нападу на блокпост української армії біля Волновахи, що на Донеччині, загинуло 18 військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України, з них  десятеро – волиняни.

До дня вшанування пам’яті волинян, які загинули в  АТО на Сході України, у приміщенні Любомльської центральної районної бібліотеки для дорослих відбулася зустріч з родинами загиблих героїв(Гіля Юрія, Киричука Сергія, Кушніра Сергія, Штанського Миколи), демобілізованими воїнами (Біднюк М. С., Клекоцюк І. В.) та представниками органів влади, а саме: головою Любомльської районної ради Сушиком М., заступником голови Любомльської районної ради Сачук Г., представниками соціального захисту, пенсійного фонду, центром зайнятості населення, центром соціального захисту в справах сім’ї молоді та дітей, обласного управління освіти та науки а також Дем’янчуком А. представником волонтерської організації, – пише сайт Любомльської бібліотеки

Засідання круглого столу відкрила директор бібліотеки Овдієвич С. А. Присутні обговорили теперішній стан речей, поділилися проблемами та способами їх вирішення. Представники органів влади запропонували свою допомогу. На закінчення вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання та помолилися за упокій душ загиблих краян, котрі ціною власного життя забезпечили нам сьогодення.

img_20150521_122701-kopija
sam_6885-kopija
sam_6883-kopija




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок