<

У Любомлі відбулися навчання у сфері цивільного захисту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 17.04.2015 / Любомль /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16 квітня, в малому залі районної ради  представниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області Григорієм Возняком та Сергієм Клименком  проведено функціональне навчання у сфері цивільного захисту з головами місцевих  рад району.   

Головний  спеціаліста з питань цивільного захисту райдержадміністрації Євгеній Іваніцький зауважив, що  дане навчання здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 року № 819 “Про затвердження Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань  цивільного захисту “, – пише Любомльська РДА.

Основною метою навчання є набуття та систематичне оновлення спеціальних знань, умінь і навичок з питань цивільного захисту. Особи керівного складу та фахівці органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у перший рік призначення на посаду і періодично один раз на три – п’ять років зобов’язані проходити функціональне навчання.

В ході  навчання присутні  обговорили основні положення Кодексу цивільного захисту  України та інших прийнятих  законодавчих актів;порядок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та терористичних актів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер