<

У Любомлі пройшов благодійний концерт-акція «Все для Перемоги»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 30.11.2014 / Любомль /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

У Любомльському районному будинку культури відбувся благодійний концерт-акція «Все для Перемоги», з яким активно гастролюють аматори сцени з міста Ківерці. При вході у зал кожен глядач клав у скриньку грошові пожертви, які аматори сцени збирають для бійців у зону АТО.

Як розповів заступник директора по художній самодіяльності Ківерцівського будинку культури Микола Скубій, цей благодійний концерт у містах області у них по рахунку сьомий.   Учасники акції – працівники культури, студенти, учні, котрі у цей непростий час об’єдналися та за допомогою словесної зброї – пісні і художнього слова мають на меті підтримати і  допомогти братам, батькам, друзям, які відстоюють священні рубежі України на Сході.

Гостей-артистів із Ківерець вітав голова Любомльської РДА Ігор Торба.

Кожен номер благодійного концерту наповнений любов’ю до рідної землі, присвячений відважним українським воїнам, містить у собі віру та надію на мир і швидке закінчення війни. Незламність, нескореність та високий дух відтворює образ дівчини-України, яка в епілозі, гордо несучи жовто-блакитний стяг, промовляє: «Я – Україна, я – Україна, лиш перед Богом на колінах!

Кличу вас люди зліва і справа
В святу Державу, в мою Державу!
Єднайтесь, сестри, єднайтесь, браття,
Пора звільнитись нам від прокляття!»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа