<

У Любомлі поліція розслідує розбійний напад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:04 | 22.03.2016 / Любомль /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Вночі троє зловмисників проникли в будинок 47-річного жителя райцентру Любомль і погрожуючи фізичним насильством викрали з помешкання гроші та мисливську зброю. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

Сьогодні, 22 березня, о 3 годині ночі у чергову частину Любомльськоговідділу поліції зателефонував невідомий, який розповів правоохоронцям, що в будинку його сусіда знаходяться сторонні люди, – повідомляє прес-служба правоохоронців.

На місце події негайно виїхали керівник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига, тимчасово виконуючи обов’язки начальника управління карного розшуку Олег Шукалович, керівництво Любомльськоговідділу поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління та відділу поліції, а також фахівці кінологічної служби.

З’ясувалося, що троє чоловіків у масках з прорізами для очей, розбивши вікно проникли до будинку. Перебуваючи у помешканні зловмисники пригрозили 41-річній дружні господаря та заволоділи металевим сейфом у якому знаходились 1 тис. доларів та зареєстрований мисливський карабін.

За фактом розбійного нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Проводять всі необхідні заходи спрямованні на встановлення та розшук зловмисників.

Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер