<

У Любомлі на міській спартакіаді змагається учнівська молодь та трудові колективи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 8.12.2014 / Любомль /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Із жовтня цього року на стадіоні, спортивних майданчиках та спортзалах міста Любомль щонеділі проходять змагання із різних видів спорту. Відбуваються вони у рамках другої міської спартакіади, мета якої – підняти імідж спорту, популяризувати та залучати до здорового способу життя, організувати цікавий активний відпочинок у місті. Як розповідають очільники міської ради, у зв’язку із трагічними подіями на Сході України та загиблими земляками, цей спортивний захід присвячений бійцям у зоні АТО. Тому, щоб кожен знав і пам’ятав своїх героїв, у день відкриття на суддівському столі стояли їх траурні знімки, а український прапор піднімали хлопці – учасники воєнних дій на Сході України.

До участі у спартакіаді залучені команди імпровізованих спортивних округів у складі працівників шкіл, учнів та їхніх батьків, а також команди трудових колективів. Тому й розігрується чотири комплекти нагород між чоловіками, жінками, юнаками та дівчатами. Позаду уже змагання зі стометрівки, метання гранати, стрибків у довжину, волейболу, міні-футболу, баскетболу.

У неділю 7 грудня усі охочі показували свою вправність та влучність із кульової стрільби. Боротьба за кращого стрільця проходила у тирі Любомльського ТСОУ. Серед  учнів найвправнішими стали Вікторія Борисюк з гімназії та Олександр Охманюк зі школи №2, серед  дорослих – Олена Доротюк з професійного ліцею та Богдан Івахів зі школи №2. Так, у загальнокомандному заліку серед учнів лідирує районна гімназія ім. Наталії Ужвій, на другому місці – професійний ліцей та ЗОШ №2. Серед трудових колективів найактивнішими та успішними у спорті стали – професійний ліцей, районна гімназія, райвідділ міліції. Втім, заявили про себе і представники із районної лікарні, «Любомльського ЖКГ», держлісгоспу, райвідділу МНС, ТСОУ, міської ради, філії «Волиньобленерго».

Попереду лишився один ігровий день, який і стане вирішальним у загальних підсумках міської спартакіади. Учасники змагатимуться із армреслінгу, дартсу, шашок та настільного тенісу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця