<

У Любомлі клали асфальт у калюжі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 27.05.2017 / Любомль, Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Любомлі на перехресті вулиць Володимирської та 1-го Травня асфальтне покриття клали під час зливи.

26-го травня весь десь сонце ховалося за хмарами. В обідню пору розпочався сильний дощ, місцями з градом. Вже за хвилину всі нерівності дорожнього полотна на вулицях вщент заповнились опадами, а деінде (через відсутність можливості стоку) рівень води сягав висоти бордюрів. Та це не завадило робітникам ПАТ «Ковельське ШБУ-63» продовжувати ремонт шосе, – повідомляє КОРДОН.

За словами дорожників, якщо не встигнути покласти шар впродовж 2 год, то асфальт вже буде непридатним для ремонтних робіт. Чоловіки запевняють, що попри таку кладку результат їхньої діяльності протримається не один рік.

Натомість пересічних жителів все ж обурює такий стан речей.

Юрій Кальчик – представник ГО”Народний контроль Любомльського району” у дописі в Фейсбуці вже зауважив: “Щось я сильно сумніваюся, що ці латки витримають літо. Питання на поверхні: чому при роботі немає представника міськради, яка є її замовником і оплачує немалі кошти зі свого бюджету? Невже не можна врахувати погоду?”.

Донедавна любомльчани мали ту ж біду з “Амілою” – фірмою-виконавцем, яка здійснювала капітальний ремонт покриття дороги державного значення – вул. Володимирській. Не минуло й кількох місяців, а люди вже нарікають на хвилеподібну поверхню шляху, відсутність належного водовідведення, місцями асфальт вже почав руйнуватися. Тоді роботи обійшлися в понад 7 мільйонів гривень, які надійшли з державної субвенції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер