<

У Любомлі чоловік впав на ніж та отримав поранення грудної клітки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:06 | 2.12.2021 / Любомль / /
Перегляди
461
/ коментарі 2

1-го грудня у вечірню пору в Любомлі чоловік через необережність впав на ніж та отримав поранення грудної клітки. Його швидкою госпіталізували у лікарню.

Чоловік, тримаючи ніж у руках, з власної необережності впав та отримав поранення грудної клітки. Рідні, які стали свідками, викликали швидку допомогу, – повідомляють Волинські Новини.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, до медиків надійшло повідомлення о 18:55. Повідомлялося, що чоловік отримав ножове поранення. При огляді медики діагностували різану рану грудної клітки. 32-річного постраждалого госпіталізували у Любомльське ТМО для надання кваліфікованої допомоги.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що 1 грудня о 23:53 у поліцію надійшло повідомлення від чергового КНП Любомльське ТМО про те, що цього дня близько 18:20 у Любомлі раптово виник конфлікт між власником домогосподарства та сином співмешканки, 1992 року народження, інвалідом 2-ї групи з дитинства.

Останній із власної необережності під час падіння з висоти власного росту отримав проникаюче ножове поранення грудної клітки, наштовхнувшись на ніж, який тримав у руці.

Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення КНП Любомльської ТМО.

Наразі вирішують питання про внесення відомостей до ЄРДР за статтею 128 KK України.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа