<

У Любомльському районі прикордонники затримували порушників з попереджувальними пострілами – коментар ДПСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 29.02.2020 / Любомль / , /
Перегляди
5
/ коментарі 4

Троє мешканців села Гуща Любомльського району під виглядом рибалок намагалися потрапити до річки Західний Буг. У чоловіків не було жодних знарядь для риболовлі, тому прикордонний наряд не пропустив їх. Щоб затримати правопорушників, довелося здійснювати попереджувальні постріли.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Чоловіки виявилися “наполегливими” та, ігноруючи правоохоронців почали рухатись у бік кордону з Польщею. На вимоги зупинитись та пред’явити документи, вони не реагували, почали зухвало себе поводити, нецензурно висловлювались та усіляко провокувати прикордонників, при цьому один з них вдався до втечі.

У ході затримання порушників охоронці кордону здійснили попереджувальні постріли. Двох порушників затримали одразу, третьому вдалось втекти.

На громадян складено адміністративні документи за ст. 202 “Порушення прикордонного режиму” та ст. 185-10 “Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України” КУпАП.

Правоохоронці з’ясували, що зазначені особи, ймовірно, причетні до протиправної діяльності на державному кордоні, пов’язаної з незаконним переміщенням цигарок.

Зазначимо, що мешканці прикордоння, які причетні до контрабанди цигарок з України в Польщу використовують різні схеми. Однією з них є відстеження руху прикордонних нарядів вдаючи з себе рибалок, або під виглядом проведення сільськогосподарських робіт.

Нагадаємо, у Любомльському районі люди зібралися на мітинг проти прикордонників через стрілянину.




коментарів: 4
  1. щось незрозуміле виходить – затримали порушників чи обурені діями прикордонників люди зібралися на мітинг ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер