<

У Любомльському районі люди зібралися на мітинг проти прикордонників через стрілянину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 28.02.2020 / Любомль / , , /
Перегляди
25
/ коментарів 11

В Любомльському районі люди обурені діями прикордонників. 28-го лютого між 13-ою і 15-ою годинами біля прикордонної застави «Новогрузьке» неподалік села Гуща Рівненської ОТГ Любомльського району сталася стрілянина. Як повідомили БУГу місцеві жителі, прикордонники розпочали стрілянину по трьом молодим хлопцям, які пів години тому з документами пішли рибалити на лінію розмежування.

Три хлопці, усім близько 20-ти років, мешканці села Гуща 28-го лютого пішли рибалити на лінію розмежування. Показали прикордонникам документи – так робили і раніше, говорять жителі. За пів години почули постріли. Аби вберегти своє життя, стали втікати. Один з них навіть сховався у водоймі.

Хлопці подзвонили своїм родичам і повідомили, що по них відкрили вогонь. Через годину біля застави вже зібрався натовп з кількох десятків мешканців Рівненської ОТГ з вимогою відпустити хлопців. Викликали поліцію двічі.

“Це була остання крапля”, – говорять вони.

Як повідомили БУГу, зараз на місці працює поліція і збирає покази, оглядає місце події.

Деталі згодом.




коментарів: 11
  1. Там самі контрабандісти в тій Гущі живуть пішли в розветку а кажуть що на риболовлю

  2. Володя… люди заробляють як можуть.. а тебе жаба душить.. запамятай дебіле, ніякий закон не дозволяє стріляти по людях…

  3. Ось так розпочинався сепаратизм на Сході. Про яку рибу можна говорити на Кордоні. Явно все пов’язане із контрабандою.

  4. “Що посієш те й пожнеш “… Ще на майдані треба було всю цю селюковску громадськість смердючу до нігтя. А то рыбы несчастным не далi спiймать .Вже й мiтiнг одразу в занеганому селi Гуща .Каждый суслik агроном там!!!

  5. В наглості, полішукам можуть скласти конкуренцію хіба шо гуцули, але і то трудно.
    Контрабасні наглючі брехливі морди, які час від часу вилазять з-під спідниці і псують іншим спокійне життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер