<

Центральний парк Любомля стане гарніший

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 30.04.2015 / Любомль /
Перегляди
12
/ 1 коментар

На минулому тижні у спільнотах в соціальних мережах анонсували, що відбудеться облагородження центрального парку міста Любомль, й закликали всіх охочих допомогти в здійсненні задуманого.

Кілька днів тому в парку розпочалися ремонтні роботи. Варто сказати, що батьки малюків, які проводять своє дозвілля у сквері, також активно долучилися до акції. Гроші на матеріали також збирали спільно.

Як говорить координатор акції Олександр Мікульський, оновлення парку потрібно було робити, адже тут зростають наші діти. Хоча атракціони для малюків зробили відносно нещодавно, проте фарба вже повідлущувалася. Пан Олександр вдячний, що на акцію відгукнулися батьки малечі, разом все вдасться зробити швидше. Також залюбки приймаються пропозиції щодо вдосконалення парку.

В перший день акції було пофарбовано всі лавки, котрі є в парку, окремі металічні атракціони, над якими попередньо попрацювали На роз’єднаних ділянках заново буде посіяна трава тощо. Приємно, що  місцеві мешканці охоче долучились до ініціативи, адже кожен хоче бачити дитячий парк гарним, привабливим та зручним для наших дітей.

DSC_0198
DSC_0208
DSC_0199




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок