<

Любомльську районну раду очолив Микола Сушик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 24.11.2015 / Любомль / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

23-го листопада відбулася сесія Любомльської райради нового скликання, на якій обрали голову районної ради. Ним став член політичної сили ВО “Свобода” Микола Сушик.

Кандидатуру “свободівця” на посаду голови підтримали 19 депутатів.  Як стало відомо журналістам “БУГу”, Миколу Сушика підтримали “укропівці”, члени ВО “Батьківщина” та “Наш Край”.

12 народних обранців віддали голоси за кандидата від «БПП «Солідарність» Ігоря Торбу.

Голосування пройшло без порушень.

Микола Сушик керує Любомльською районною радою з 27-го лютого 2014 року. Попередніх виборів його кандидатуру підтримав 31 депутат.

z_5e748ed7




коментарів: 2
  1. Хто не встиг побувати на сторінці “Як вам результати місцевих виборів?”, перегляньте обовязково! 48 % + 19% = 67%. Цим усе сказано! Обрано на найвищі посади району – НЕПОТРІБ! Хоча чому дивуватися: які обирали – таких і вибрали.

  2. Любомльські “Майданівці” і учасники “революції гідності” на чолі з “Свободою” і БЮТом, ви ж виганяли регіоналів , робили з них джерело усіх бід і негараздів! А тепер представники цих політсил, наплювавши на думку людей, які щиро виходили, в той час, на акції протесту, з метою змінити хочаб щось у нашій державі на краще,танцюють мазузку під одну дудку,спільно обираючи таких керівників, про які написано в першому коментарі і викрикуючи там де потрібно і там де , взагалі, недоречно “СЛАВА УКРАЇНІ!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок