<

«Світ професій»: в Любомлі відбулося профорієнтаційне свято для шкільної молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:18 | 21.05.2019 / Любомль / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На центральній площі Любомля 17 травня відбувся захід для школярів району «Світ професій». Просто неба розгорнулись намети, де представники різних організацій намагались зорієнтувати учнів, які стоять на порозі обрання майбутнього.

Про це інформує Район. Любомль.

Його мета – зорієнтувати учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, розширити їх уявлення про робітничі професії, сформувати позитивне ставлення до них, надати інформацію про навчальні заклади, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Під час ярмарку свою професію представляли: відділ прикордонної служби «Римачі», Любомльський відділ поліції ГуНП у Волинській області, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, районний об’єднаний військовий комісаріат, Любомльський професійний ліцей, ДП Любомльське лісове господарство, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», хлібопекарня Оксани та Віктора Козел та Любомльська публічна бібліотека.

До уваги відвідувачів представили роботи студентів Любомльського професійного ліцею та учнів Будинку школяра.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок