<

Справляв нужду на поліцейське авто: у Любомлі оштрафували чоловіка на 255 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 29.01.2020 / Любомль / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Також чоловік вчинив злісну непокору поліцейських щодо припинення хуліганських дій, висловлюючись у грубій формі та погрожуючи фізичною розправою.

Суддя Любомльського районного суду розглянув матеріали направлені Любомльським відділом поліції про притягнення до адміністративної відповідальності за статтями 173,185 КУпАП. Про це йдеться у постанові суду від 13-го січня 2020 року, – передає Район. Любомль.

24-го листопада 2019 року близько 23:00 по вулиці Володимирській в місті Любомль, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, чоловік справляв природні потреби на службовий автомобіль поліції, порушивши громадський порядок і спокій громадян, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.173 КУпАП.

Він за тих же обставин вчинив злісну непокору законним вимогам працівників поліції при виконанні ними службових обов`язків щодо припинення хуліганських дій, виражаючись в грубій формі, погрожуючи фізичною розправою, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.185 КУпАП.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена його особистими поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколами про адміністративні правопорушення, затримання, консультативним висновком спеціаліста, рапортом інспектора Любомльського відділу поліції.

Суддя постановив визнати винним у вчиненні правопорушень, передбачених статтями 173, 185 КУпАП, і на підставі ч.2 статті 36 КУпАП накласти на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255 гривень.

Також чоловік заплатить на користь держави 420 гривень судового збору




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок