<

Справа про любомльских мажорних браконьєрів набирає обертів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 25.05.2015 / Любомль /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Керівник громадської організації «Рідна Любомльщина» Олександр Мікульський розповів про події 14-го травня, коли було вбито 4-ох косуль та надав інтернет-виданню “БУГ” ексклюзивне відео яке було зроблено під час затримання браконьєрів.

Також, нам стало відомо, що минулого тижня група членів УТМР побувала у Любомльському районному відділку міліції, щоб поцікавитися, на якій стадії перебуває слідство у справі незаконного полювання, про яке вже повідомлялося на нашому сайті раніше.

Заступник начальника РВ УМВС Юрій Пех повідомив УТМРцям, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 248, відповідну інформацію внесено до єдиного реєстру кримінальних розслідувань. Зброя, котра була вилучена на місці події, та автомобіль перебуватимуть у райвідділі до завершення слідства.

Члени УТМР також побували у міжрайонній прокуратурі, попросивши тих прослідкувати за об’єктивним розслідуванням справи, яка набула резонансу не тільки в районі, а й області. Міжрайонний прокурор Ярослав Грищенко запевнив чоловіків, що ця справа перебуватиме на контролі прокуратури.

Сподіваємося, що ця справа буде розслідуватися за законом, й винних буде об’єктивно покарано.

DSC_1649
DSC_1651
D1SC_1648




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа