<

Співробітники Любомльського відділу поліції розшукують 33-річного чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:02 | 26.09.2016 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Співробітники Любомльського відділу поліції розшукують 33-річного мешканця обласного центру, котрий 20-го вересня, вранці, перебуваючи поблизу пункту пропуску «Ягодин» зателефонував дружині після чого більше на зв’язок не виходив. Місце перебування чоловіка невідоме. Правоохоронці просять громадян, яким відома будь-яка інформацію про його місце перебування негайно повідомити поліцію.

20-го вересня, вранці, перебуваючи поблизу пункту пропуску «Ягодин», Приступа Петро Анатолійович, 10 липня 1983 року народження, житель міста Луцьк, вийшов на зв’язок зі своєю дружиною після чого більше на зв’язок не виходив. Місце перебування чоловіка невідоме.

22-го вересня, близько 16 год. поблизу пункту пропуску «Ягодин» знайшли авто на якому пересувався лучанин проте водія на місці не було, також зникли гроші у сумі 5 тис. грн.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, додаткова відмітка «безвісти зниклий».

Прикмети чоловіка: зріст 175-178 см., повної тілобудови, обличчя кругле, волосся світле, коротке, пряме.

Був одягнений: джинси світло-сірого кольору, світло-синю сорочку, світло-коричневу куртку та кросівки.

У разі отримання Вами будь-якої інформації про місце перебування чоловіка, просимо терміново повідомити поліцію за наступними номерами телефонів: (03377) 2-45-52, 2-47-32 або 102.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер