<

Сміття у лісі – безкультур’я українця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 25.02.2015 / Любомль /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Не по-лютневому весняна погода вабить вирушити на природу, поїхати до лісу, де можна вволю відпочити душею, підсмажити шашличок чи сало на роженці.

Гірка безкультурна реальність нашої країни як завжди вражає: всюди у гарних місцинах, на галявинках, рекреаційних пунктах – чималі купи сміття, воно валяється під кущами, його не прибрали після себе попередні відпочивальники. Навіть зухвало розкидані побутові відходи у місцях, де вивішено таблички: «штраф за сміття – 300 гривень». Та, мабуть, бракує тут ще такого собі робота-наглядача, який у потрібну хвилину  вибігав би з-за кущів, і як господар лісу хапав зловмисника за руку, та відразу виписував штраф. Таке нехтування і людською совістю, і любов’ю до рідного краю та природи дихає байдужістю і зовсім не патріотизмом. Виникає лише одне болюче  запитання:  хто і як виховає у наших людей  почуття господаря рідної землі та пробудить свідомість громадян?

DSCN0278
DSCN0274
DSCN0242
DSCN0195
DSCN0187
DSCN0185
DSCN0183
DSCN0170
DSCN0167




один коментар
  1. Хочеться волати-ЛЮДИ,СХАМЕНІТЬСЯ,що ви робите з природою!!!!!! Невже відсохнуть руки,коли те,що привіз із собою,тяжко забрати назад з собою набагато облегшеним.Адже років через десяток не буде де ступити вашим дітям!А жіноча половина чому не навчить,якщо не себе,то своїх дітей не забруднювати природу,адже вдома старається бути господинею…ПОЧНІМО УСЕ З СЕБЕ!!!!!ЛЮДИ!!!!????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа