<

Скандал в Чемпіонаті області з футболу: судді втекли з поля від збірної Любомля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:36 | 26.09.2016 / Любомль /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Матч дорослої збірної Любомля з командою Старого Чорторийська на Чемпіонаті області так і не завершився: футболісти ледве не побили арбітрів, які завчасно втекли з поля й заховалися у своєму авто. 

У неділю, 25-го вересня, відбувся 6-ий тур Чемпіонату Волинської області з футболу. Цього разу збірна Любомля боролася за першість з командою із Старого Чорторийська (Маневицький район), – пише Кордон.

Перший тайм завершився з рахунком 0:1 на користь любомльчан.

У другому таймі у ворота “Рубежу” потрапив м’яч, забитий із положення “поза грою”. Жоден з арбітрів не зреагував на офсайд. До того ж, центральний суддя Андрій Дмитрук  показав 4 жовті та одну червону картку гравцям команди з Любомля.

Подібна спірна ситуація була й минулої неділі, коли любомльчани грали  зі збірною Любешівщини. Тоді цей же головний арбітр дав 7 жовтих та 2 червоних картки футболістам з Любомля. Між іншим, й програли любомльчани через гол, забитий із положення “поза грою”. Конфлікт назрівав ще тоді.

Ситуація повторилась. Цього ж разу, любомльські футболісти таки нестримались й вирішили “висловили невдоволення” упередженим, на їхню думку, суддям.

Вся, спровокована діями арбітрів, команда хлинула з претензіями до головного арбітра. Той в свою чергу втік з поля й заховався у авто. До нього пізніше у “схованку” приєднались й інші судді та інспектор матчу. Оточений роздратованими футболістами транспортний засіб не міг зрушити з місця. Тож близько 20 хв втікачі мусили непорушно сидіти в “засаді”.

Таким чином на 74-й хвилині матч був зупиненим.

Вже наступного дня, 26- го вересня, голова Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний зібрав у Луцьку представників кожної команди та всіх арбітрів для обговорення конфліктної ситуації, подібних якій на Чемпіонаті ще не було. У результаті вирішили зіграти повторний матч на нейтральному полі з іншою бригадою арбітрів та інспектором матчу. Дату поки не  визначили.




один коментар
  1. Інформація про події в цьому матчі недостовірна і викладена автором із сумнівним вмінням об’єктивно оцінювати ситуацію.Це був дуже цікавий матч де дві команди демонстрували сучасний,швидкий,динамічний футбол.В першому таймі команда “Рубіж”виглядала активніше і як наслідок забила гол.Потім і пропустила,хоча гол був не зарахований бо забитий був після порушення,що чітко зафіксувала бригада арбітрів.В першому таймі дві команди отримали по дві,цілком заслужені,жовті картки!!!Другий же тайм команда “Стир” прибавила в русі і почала створювати гольові моменти та не реалізовувати їх.Було помітно,що команда з Любомиля виснажена і явно затягує час,бажаючи втримати переможний рахунок.На 70хв.при спробі створення штучного офсайду(що вже не використовується в сучасному футболі років 10),і “Рубіж” пропускає гол.Після чого в доволі грубій формі із явними ознаками бажання причинити фізичні ушкодження головному судді матчу,за рішення про взяття воріт,гравці команди “Рубіж” показали на якому рівні розвитку знаходиться їхня свідомість,знання правил гри і звичайна людяність.Так матч не завершився по причині прояву агресії і бажанням гравців команди “Рубіж” силою отримати бажаний результат.Дуже шкода,що клопітка праця ФФВ і зокрема її керманича Віталія Володимировича,розбивається об стародавні традиції районного мислення людей,що мають можливість рости і показувати приклад юним поколінням.Хочеться вірити,що футбольні функціонери Любомильського краю зроблять сучасні висновки і допоможуть Волинському краю створювати гідну думку про себе.А гордитись в цьому регіоні є ким.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер