<

Школярка з Любомля стала срібною призеркою на Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі пісні і танцю національних меншин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:27 | 27.11.2017 / Любомль /
Перегляди
70
/ Коментарі відсутні

Вихованка ЗОШ №2 Любомля Владислава Савосюк зайняла друге місце на Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі пісні і танцю національних меншин, що проходив у місті Луцьк під назвою «Україна – наш дім».

Владислава Савосюк займається у вокальному гуртку «Перлинка» під керівництвом Світлани Купири, – про це пише Район.Любомль з посиланням на допис Юлії Хвас у групі Любомльський край в Facebook.

«Прониклива манера її виконання, вдале розкриття образу і відтворення характеру польської пісні «Кольорові ярмарки» не залишили байдужими ні глядачів, ні журі.

Ця талановита дівчинка є призером різноманітних обласних і Всеукраїнських музичних конкурсів. Вона – творча індивідуальність, яка у такому тендітному віці вже досить майстерно володіє вокалом.

Дуже тішить, що Любомльщина – особлива місцевість, яка сьогодні народжує й виховує маленьких переможців великих сцен», – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа